Docenten, ICT, VO

In de praktijk werken met het portfolio

Het idee, dat je in de gymles geen ICT zou kunnen gebruiken verwijst Martijn Sytsma docent Sport & Bewegen op het AOC Oost en coach op Het Groene Lyceum naar het rijk der fabelen. Diverse praktijkvoorbeelden op zijn blog getuigen daarvan. Grasduinen in zijn blogs is zeker aan te raden voor gymdocenten. Maar niet alleen voor hen. Bovendien toont de diversiteit aan onderwijsthema’s in zijn blogs, dat hij een docent is die zijn professionele ontwikkeling serieus neemt en zijn ervaringen wil delen. Zoals blijkt uit een recente blog met de titel Parels. Hierin vertelt hij over portfoliopresentaties van leerlingen van klas 1 tot 6 aan hun ouders, coach en een vakleerkracht. Ze vertellen over zichzelf, over wat ze gedaan hebben, waar ze trots op zijn, waar ze veel van geleerd hebben en wat ze zelf de komende periode het belangrijkste vinden. (AC)

http://martijnsytsma.blogspot.nl/2016/01/parels.html

Geef een reactie

+ 15 = 18

Translate »