KomenskyPost info

Wie wordt de influencer 2022?

Paula van Manen, Komenskypost.NL Influencer 2021.

Beste lezer,

De beste wensen voor 2023.

Ook dit jaar kiezen wij de influencer van het jaar 2022. Vele illustere namen gingen hen voor: zoals Jelmer Evers, Eva Naaijkens, Marita Eskes, Paula van Manen.  Zij werden gekozen vanwege de positieve, kritische wijze waarop zij de ontwikkelingen in het onderwijs beschouwden. Tussen kerst en nieuwjaar maken wij onze keuze bekend. In alfabetische volgorde zijn genomineerd: Martin Bootsma (leraar PO, Co-auteur van En wat als we weer eens gewoon gingen lesgeven? @meesterlezer`), Thijs Roovers (oud-leraar PO en nu vakbondsbestuurder), Amber Walraven (lerarenopleider).

Inmiddels staan meer dan 670 artikelen vrij voor iedereen beschikbaar online. De meeste artikelen zijn speciaal voor Komenskypost geschreven.

Eens per jaar doen wij een expliciet beroep op u. Komenskypost wordt geheel gemaakt en gefinancierd door vrijwilligers. U kunt ons steunen. Op onze homepage (rechts) ziet u hoe.

Jan Lepeltak

Gerard Wegman

Geef een reactie

+ 27 = 28

Translate »